Meest complete overzicht van sushi restaurants België. Deel je mening of lees meningen van anderen. Bekijk sushi restaurant kortingen, acties, bekijk sushi nieuws en sushi informatie

Golden Bowl

Golden Bowl

Rating

Restaurant Golden Bowl is een buffet restaurant met vele gerechten uit diverse Aziatische streken. Ook is er een sushi bar waar men onbeperkt sushi kan halen. Het buffet is groot en men kan kiezen uit diverse warme gerechten uit de Indische, Japanse, Chinese en Thaise keuken.

Golden Bowl restaurant

Menenstraat, 386

8560 Wevelgem

tel. 056 40 24 52

website: www.goldenbowl.be

INTERNET AANBIEDING

50% Korting op onbeperkt sushi. Bekijk de laatst bekende actie Bekijk de Deal

Verlopen Acties

50% Korting op onbeperkt sushi. Bekijk de Deal

50% Korting op onbeperkt sushi. Bekijk de Deal

ma. gesloten

di. 17.30 – 23.30

wo. 17.30 – 23.30

do. 17.30 – 23.30

vr. 17.30 – 23.30

za. 17.30 – 23.30

zo. 17.30 – 23.30

ma. gesloten

di. 11.30 – 15.00

wo. 11.30 – 15.00

do. 11.30 – 15.00

vr. 11.30 – 15.00

za. 11.30 – 15.00

zo. 11.30 – 15.00

Meest gebruikte zoekwoorden:

golden bowl wevelgem|golden bowl|chinees wevelgem|chinees restaurant wevelgem|golden bowl wevelgem menu|www goldenbowl be|golden bowl restaurant wevelgem|golden bowl wevelgem prijzen|chinees wevelgem golden bowl|golden bowl wevelgem menukaart||
468 ad

8 remarques/reacties

 1. Ik ben het eens met een aantal eerdere commenteren. Deze zaak weet NIET wat ze kan aanbieden.
  – Warm eten is niet warm
  _ Alle opties smaken vreselijk doorbakken, doorkookt, ongekruid, flets, …
  – Voorgerechten en desserts stellen echt niets voor, wij hebben het om veilig te spelen gehouden op een ‘ijsje’ en zelfs dat was ondermaatse kwaliteit.

  Ik lees vaak de reviews voor ik op restaurant ga, en had het deze keer niet gedaan (groupon aanbieding) maar man, ik had het beter wel gedaan. GEEN aanrader at all. Het eten is er ronduit slecht.

  • Ben er 3 keer geweest
   1 X Groupon en de laatste keer zelfs voor een familiefeest.
   Echt super iedereen was zeer tevreden.Het eten is zeer lekker en het personeel zeer vriendelijk
   Formule all-in is aanrader (Aperitief en digestief a la carte en volop drinken tijdens maaltijd) Dit voor 28€90 een ongelovelijk goede prijs/kwaliteit verhouding.Ik durf dit aan iedereen aanbevelen gezien er voldoende keuze is, is er iets niet 100% neem je gewoon wat anders. Dit is voor dit type restaurant uitzonderlijk goed maar natuurlijk geen sterrenrestaurant.

 2. Na het voorzichtig melden dat het eten koud was in de bain maries werd ik, nadat ik mijn middagmaal betaald had, op straat gezet. meerdere mensen vertelden het zelfde probleem maar niemand durfde waarschijnlijk eerst te reageren.Dus deed ik het maar.
  Ik werd er onvriendelijk door één der bediensters de deur gewezen.
  De bedienster waaraan ik het probleem meldde beweerdde (zelfs na het aanhoren van andere eters dat het eten wel koud was) dat eten niet koud was , en dat ik zo vlug mogelijk moest maken dat ik buiten was , of ze ging de politie bellen.

 3. Na toch wel om de 14 dagen te gaan eten ,en er toch een half uurtje moeten voor rijden blijven we op onze honger zitten.Vandaag 18/12 zijn wij voor de laatste keer binnengegaan in de zaak,redens het eten blijft er lauw ,de hoofdgerechten worden nauwlijks aangevuld,niet vriendelijk en bij de betaling kwam het mooiste iedereen kreeg een kalender voor nieuwjaar en wij als ondanks alle negative punten maar toch trouwe klant kregen er geen.Dat is voor ons nu wel genoeg geweest.

 4. super lekker!!!!! enorm grote keuze,kortom vanalles…voor wie geen chinees lust zelfs sauciskes biefstuk, frietjes, de gratin is Mjammie, de meisjes komen veel rond om ons vuil leeg bordje weg te nemen en ons een nieuw bord aan te bieden om nog eens hup naar het buffet te gaan zoveel je wilt, je buikje rond eten, hihi, van aperitiefhapjes tot het dessertbuffet, je komt niks te kort.we komen zeker terug!!!! en eind oktober gaven ze al ons nieuwjaar, een kalender, attent. TOT GAUW mjammie mjammie

 5. Al die klagers hebben ongelijk!
  Naar een Chinees restaurant gaan en Europees eten is een lachertje!
  Wij eten altijd van de kaart, nog nooit koud of smaakloos gehad. Wie frieten wil eten gaat beter naar een frituur. Als ij soms zien hoe mensen hun borden vullen, niet gewoon! Sommigen willen haute cuisine voor 10 euro…….

 6. Met vrienden vol verwachting toegekomen maar teleurgesteld vertrokken. Wel een gezellig en proper restaurant maar de borden en het warm eten was koud.De loempias heb ik al veel beter gegeten. De hoofdschotels werden niet aangevuld.Ik weet niet wat normaal voorzien wordt maar er waren geen kikkerbillen, geen scampis, geen babi pangang …..en slechts vier stukjes vis.Het dessertbuffet was uitgebreid met zelfs veel fruit. Spijtig is er geen koffie voorzien in de prijs.

 7. Vandaag lekker gegeten , veel keuze en voor 26,40 cent alles in vo 3 personen Neede my hoor je nie klagen

laisser un message/reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choisissez une Note/ Kies aantal sterren